0299-428 059 / 06-55395745 info@12move-fysiotherapie.nl

Menu

Fysiofitness

6Regelmatig bewegen heeft voor iedereen een gunstige invloed op de gezondheid. Bewegen leidt tot een betere conditie, sterkere spieren en botten en een verhoogde fitheid.

Wilt u op een plezierige manier en verantwoorde manier gaan bewegen, uw grenzen beter leren kennen of verleggen maar u weet niet hoe en waar? Bij 12move fysiotherapie kunt u uw goede voornemen waar maken en wij kunnen u daarbij helpen.

Wij bieden u een op maat gemaakt bewegingsadvies. Het beweegprogramma richt zich op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Op deze manier kunt u algemene fitheid en conditie behouden of verbeteren! Dit alles onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut. Aan de hand van een intake zal worden vastgesteld hoe uw beweegprogramma eruit gaat zien. Uw beginniveau wordt vastgesteld door het afnemen van een aantal testen zoals lichaamsgewicht, vetpercentage en uithoudingsvermogen en door het inventariseren van eventuele gezondheidsproblemen.

Het beweegprogramma vindt plaats in kleine groepen tot maximaal ca. 8 personen. Afhankelijk van uw doelstelling worden er in het beweegprogramma speciale accenten gelegd. Ieder persoon zit anders in elkaar en stelt dus verschillende eisen aan het beweegprogramma. Tijdens de training zal onder andere gelet worden op een juiste uitvoering van de oefeningen. In verband met blessurepreventie en goede uitvoering van de oefeningen adviseren wij u goede trainingsschoenen en makkelijk zittende (sport)kleding te dragen. Om hygiƫnische redenen verzoeken wij u altijd een handdoek mee te nemen naar de oefenruimte en te trainen met niet buiten gedragen sportschoenen.

Voor het maken van een afspraak adviseren wij telefonisch contact met ons op te nemen of langs te komen bij onze praktijk.