0299-428 059 / 06-55395745 info@12move-fysiotherapie.nl

Menu

Jeugdfysiotherapie vv ZOB

By In Geen categorie On september 26, 2023


Jeugdfysiotherapie: blessurepreventie en herstel voor onze toekomstige voetbalsterren

We zijn verheugd te melden dat we in samenwerking met 12Move Fysiotherapie een extra service bieden om de gezondheid en veiligheid van onze jeugdleden te waarborgen in geval van blessures.

Niets is vervelender voor een voetballer dan tijdelijk niet te kunnen spelen vanwege een blessure. Om onze jeugdspelers zo snel mogelijk weer fit en gezond op het veld te krijgen, zijn we een samenwerking aangegaan met Marcel Deen van 12Move Fysiotherapie. Marcel Deen heeft 25 ervaring en heeft een eigen praktijk aan de J.F. Kennedyplein 18 in Purmerend. Als je tijdens een weekendwedstrijd of training geblesseerd raakt en twijfelt of je deze week kunt trainen, bieden we een wekelijks spreekuur op maandagavond van 18:00 tot 19:00 uur in onze fysioruimte op de club. Elke jeugdspeler of speelster kan hier na aanmelding vrijblijvend advies en screening krijgen.

Het kan zijn dat een korte uitleg over de blessure en advies over oefeningen of tapen voldoende is. Als de screening aangeeft dat het om een complexere blessure gaat die meer aandacht vereist, zal Marcel de jeugdspeler of speelster en de ouders/verzorgers uitnodigen voor een bespreking van de verdere behandeling. Het is belangrijk op te melden dat jongeren tot 18 jaar maximaal 18 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie volledig vergoed krijgen uit het basispakket. De behandelingen vinden plaats op maandagavond en woensdagavond van 18:00 tot 21:00 uur, of op afspraak.

Met deze samenwerking met 12Move Fysiotherapie streven we ernaar om het jeugdvoetbal bij vv ZOB te verbeteren. Naast het feit dat we geblesseerde spelers snel weer op het veld willen krijgen, streven we er ook naar om blessures te voorkomen door kennis op te bouwen. Als leider of trainer kun je bij Marcel terecht voor vragen over de fysieke ontwikkeling en uitdagingen waarmee jongeren te maken hebben, en hoe je hier het best rekening mee kunt houden in trainingen en wedstrijden.

Aanmeldingsprocedure
Je kunt je via je trainer of ouder telefonisch of via WhatsApp aanmelden bij Marcel Deen (06-55395745). Meer informatie over de praktijk is te vinden op de website: www.12move-fysiotherapie.nl.

Ouders zijn natuurlijk welkom om samen met hun kind mee te komen. Samen streven we naar een gezonde en blessurevrije jeugdvoetbalervaring bij vv ZOB.

 

Informatie
Spreekuur: maandagavond van 18:00 tot 19:00 uur.
Behandelingen: maandag- en woensdagavond van 18:00 tot 21:00 uur, of op afspraak.

Zowel het spreekuur als de behandelingen vinden plaats in de fysioruimte op de club. Ook is het mogelijk om van maandag t/m vrijdag (van 08:00 tot 17:00 uur) in de praktijk van 12Move Fysiotherapie behandeld te worden.


About the Author

12move fysiotherapie

Leave a comment